Aksa'dan 5 İl'e 82 Milyonluk Yatırım

Aksa'dan 5 İl'e 82 Milyonluk Yatırım
Rize, Trabzon, Artvin, Giresun ve Gümüşhane illerini kapsayan bölgede elektrik dağıtımı hizmeti veren AKSA Elektrik Dağıtım A.Ş'den 5 il'e müthiş yatırım...

Yaklaşık iki yıldır Rize, Trabzon, Artvin, Giresun ve Gümüşhane illerinde elektrik dağıtımını üstlenen Kazancı Holding A.Ş’ nin kuruluşu AKSA Elektrik Dağıtım A.Ş. bölge illerini yatırımlarıyla ihya ediyor. 5 ilde 2011 yılında toplam 61 milyon 500 bin TL yatırım yapan AKSA Elektrik, 2012 yılında ise 82 milyon TL'lik yatırım yapmayı planlıyor.

Konu hakkında AKSA Elektrik A.Ş.'den yapılan açıklamada AKSA Elektrik'in 5 ildeki elektrik dağıtımını üstlendikten sonraki hedeflerinin müşteri memnuniyetini sağlayarak hizmet kalitesini arttırmak, yeni dağıtım tesisleri ilave ederek ve mevcut dağıtım sisteminin revizyonunu yaparak, kaliteli ve kesintisiz hizmet verme çalışmaları olduğu vurgulanarak bu yöndeki çalışmaları doğrultusunda 2011 yılı içerisinde 5 ilde gerçekleştirilen 61 milyon 500 bin TL.'lik yatırım tutarının 2012 yılı içerisinde 82 milyon TL. olarak planlandığı açıklandı.

elektrik-bakim.jpg

İşte o açıklama: 01.10.2010 tarihi itibariyle Rize, Trabzon, Artvin,Giresun ve Gümüşhane illerini kapsayan Elektrik Dağıtım ve Perakende Satış Hizmetleri, Kazancı Holding A.Ş’ nin kuruluşu olan AKSA Elektrik Dağıtım A.Ş’ nin devraldığı Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından yürütülmeye başlanmıştır. 

Hizmet kalitesini arttırarak, müşteri memnuniyetini sağlayıp, öncelikle dağıtım sistemini güçlendirmek, genişletmek ve iyileştirmek amacıyla 2011 yılında toplam 61.500.000.-TL yatırım gerçekleştirdik. Hizmet verdiğimiz bölgedeki ihtiyaçları karşılayacak şekilde yatırım işleminin gerçekleşeceği 2012 yılında da müşteri odaklı hizmet ve çözüm için 69.000.000.-TL şebeke yatırımı, 13.000.000.TL  de teknolojik yatırım olmak  üzere, toplam 82.000.000.-TL yatırım yapılması planlanmaktadır.

Aksa Elektrik olarak, şebeke ve teknolojik yatırımlarımız kademeli bir şekilde artarak devam edecektir. Enerji talebini karşılamak ve hat kayıplarını en aza indirmek için, çevre ile uyumlu bir şekilde çalışmalarını sürdüren Şirketimizin, bu doğrultuda yeni dağıtım tesisleri ilave ederek ve mevcut dağıtım sisteminin revizyonunu yaparak, kaliteli ve kesintisiz hizmet verme çalışmaları devam edecektir.