Akşener'in Rize İl Başkanı Karaca mı, Mahmutoğlu mu?

Akşener'in Rize İl Başkanı Karaca mı, Mahmutoğlu mu?
Meral Akşener liderliğinde kurulacak partinin Rize İl Başkanlığı için Muhammet Mustafa Mahmutoğlu ve Nusret Karaca’nın ismi öne çıktı.

Meral Akşener liderliğinde yeni parti kurma çalışmaları tüm Türkiye’de devam ederken; Rize’de, Mimarlar Odası Başkanı ve Rize Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Muhammet Mustafa Mahmutoğlu ve Anap Eski İl Başkanı ve Ak Parti Eski İl Başkan Yardımcısı Nusret Karaca’nın ismi il başkanlığı için öne çıktı. Her iki isim de Ankara'da görüşmede bulundu.

Rize’nin yerel basınından Fırtına Gazetesi’nden Fikret Karabulut’un haberine göre, 25 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek toplantıyla partinin ismi, logosu ve kurucular kurulu Meral Akşener tarafından Türkiye kamuoyuna tanıtılacak. "Birlik Olma Zamanı Türkiyem" sloganıyla çalışmalarını sürdüren yeni oluşumun heyecanı tüm illerde olduğu gibi Rize’de de kendisini göstermekte. Yeni partinin Rize İl Başkanlığı için ismi kamuoyunda geçen Rize Mimarlar Odası Başkanı ve Rize Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Muhammet Mustafa Mahmutoğlu ve Anap Eski İl Başkanı ve Ak Parti Eski İl Başkan Yardımcısı Nusret Karaca hakkında teşkilatların oluşturulmasından sorumlu komisyon tarafından kamuoyu nezdinde araştırma yapıldığı ve Rize Mimarlar Odası Başkanı Muhammet Mustafa Mahmutoğlu’nun halk nezdinde daha çok talep gördüğü, İl Başkanlığı için yetkinin Mahmutoğlu’na verileceği gelen bilgiler arasında. Bu arada yeni oluşumda farklı siyasi görüşlere mensup daha önce Rize siyasetinde yer almamış dalında uzman birçok ismin Muhammet Mustafa Mahmutoğlu Başkanlığındaki çatı altında siyaset sahnesine gireceği kamuoyunda dillendirilmekte. Neresinde bakılırsa bakılsın Meral Akşener liderliğindeki yeni oluşum hem Türkiye’de hemde Rize’de siyaset taşlarını yerinden oynatacak gibi duruyor.

Haber:Fikret Karabulut