Aksoy: Derepazarı İçin Hizmet Vakti

Aksoy: Derepazarı İçin Hizmet Vakti
AK Parti Derepazarı Belediyesi aday adayı Kerim Aksoy, AK Parti belediyeciliğini kendilerinden önce yapılanların üzerine koyarak Derepazarı'nı geleceğe hazırlamak istediklerini söyledi.

AK Parti’den Derepazarı Belediyesi için dün başvuruda bulunan ve başvuru dosyasını İl Başkan Yardımcısı Ali Haydar Er’e teslim eden Derepazarı Belediyesi aday adayı Kerim Aksoy, Derepazarı’nın neye ihtiyacı olduğunu çok iyi bildiklerini ve çalışmalarını buna göre yürüttüklerini belirterek, “Biz, Derepazarı’nın neye ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu göreve talip olmadan önce ilçemizin ihtiyaçlarını ve hangi hizmetlere ihtiyacı olduğunu çok iyi analiz ettik. Bu vesile ile bir bayrak yarışı olan AK Parti belediyeciliğini; bizden önce yapılanların üzerine koyarak geleceğe hazırlamak istiyoruz.” dedi.

Halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğu bilinciyle hedefinin halka hizmet olduğunu kaydeden Aksoy, “ Talip olduğum görevin tek hedefinin halkımıza hizmet olduğunu ve dolayısıyla her türlü şahsi çıkarın üzerinde tutulması gerektiği bilinciyle, hedefim saygıdeğer halkımıza en güzel hizmette bulunmaktır.” şeklinde konuştu.

kerim-aksoy-ak-parti-derepazari-belediye-baskan-aday-adayi.jpg