Aktepe: Şefkat Çetin’in olduğu yerden Bozkurt hızıyla kaçın, imanınızı kurtarın!

Aktepe: Şefkat Çetin’in olduğu yerden Bozkurt hızıyla kaçın, imanınızı kurtarın!
Vedat Aktepe, ülkücülere seslendi: Şefkat Çetin’in olduğu yerden Bozkurt hızıyla kaçın, imanınızı kurtarın.

MHP Üsküdar Eski İlçe Başkan Yardımcısı ve Üsküdar Ülkü Ocakları Eski Başkan Vekili Vedat Aktepe, ülkücülere seslenerek, "Şefkat Çetin’in olduğu yerden Bozkurt hızıyla kaçın, imanınızı kurtarın!" dedi. Aktepe, önümüzdeki seçimlerde hiçbir siyasi partiye oy vermeyeceklerini de dile getirdi.

Türk Milliyetçilerinin sembol isimlerinden Sedat Peker ile MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin arasındaki çekişme nedeniyle Üsküdar  Ülkü Ocakları Başkanlığından istifa eden Vedat Aktepe, bir açıklamada bulunurken açıklamasında Ülkücülere seslendi ve “Şefkat Çetin’in olduğu yerden Bozkurt hızıyla kaçın, imanınızı kurtarın.” dedi.

Aktepe’nin Ülkücülere mesajı şöyle: Cennetmekan Başbuğumuz Rahmeti Alparslan Türkeş’in bize emaneti olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin Genel Başkan Yardımcısı olan Şefkat Çetin’in kirli oyunlarından ve komplolarından dolayı, Reisimiz Sedat Peker’i seven Üsküdarlı Bozkurtlar olarak önümüzdeki seçimlerde hiçbir siyasi partiye oy vermeyeceğimizi ve hiçbir siyasi partiyi desteklemeyeceğimizi buradan duyuruyor ve açıklıyoruz. Şefkat Çetin’in olduğu yerden Bozkurt hızıyla kaçın, imanınızı kurtarın.