Akyüz'den Rize'ye Modern Bir Terminal Sözü !

Akyüz'den Rize'ye Modern Bir Terminal Sözü !
Seçim gezileri kapsamında esnaf ziyaretini sürdüren CHP Rize Belediye Başkan Adayı Ayhan Akyüz, hem vatandaşın hem de esnafın taleplerini dinlemeye devam ediyor. Akyüz, Rize’ye modern bir terminal yapacaklarını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize Belediye Başkan Adayı Ayhan Akyüz, kentteki esnafları ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye, gönüllere dokunmaya, onlarla kucaklaşıp, dertlerini dinleyip, belediye başkanı olduğunda üreteceği çözümleri ve projelerini anlatmaya devam ediyor.

CHP İl Binasında sabah kahvaltısında partililerle bir araya gelerek değerlendirme toplantısında bulunan CHP Rize Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Ayhan Akyüz, daha sonra İl Başkanı Saltuk Deniz, Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu ve belediye meclis üyeleriyle birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu.

ayhan-akyuz-chp-rize-belediye-baskan-adayi-secim-ziyaretlerinde-(4).jpg

RİZE’YE MODERN BİR TERMİNAL KAZANDIRACAĞIZ

Ziyaretlerde esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyip projelerine ilişkin bilgiler veren Başkan Adayı Akyüz, yerel seçimlerin çok önemli olduğunu kaydederek, belediye başkanı seçilmesi halinde Rize’ye yeni bir otobüs terminali kazandıracaklarını ve kent merkezini turizm şehri haline getireceklerini ifade ederek, “Rize il merkezini turizm şehri haline getireceğiz. Rize’mizin modern bir terminale ihtiyacı olduğu herkes tarafından açıkça biliniyor ve biz seçildiğimiz takdirde Rize’ye bir otobüs terminali kazandırarak terminalimizin Rize’ye yakışan modern bir terminal olmasını sağlayacağız. Ayrıca dağ dibi olarak bilinen Güney Çevre yolunu tam anlamıyla etkin şekilde hizmete açacağız. O yolda yaya üstgeçitleri inşa ederek, yayaların o yolu daha aktif kullanmasını sağlayacağız.” dedi.

BELEDİYE SOSYAL TESİSLERİ ÜCRETSİZ OLACAK

Akyüz ayrıca, kent genelinde park sayılarını arttırarak, çocuk oyun alanları kuracaklarını ve var olan parkları ve çocuk oyun alanlarını yeniden düzenleyeceklerini kaydederek, “Oyun alanlarının yanına belediye tesisleri kurarak bu tesislerde bedava hizmet vereceğiz.” diye konuştu.

ayhan-akyuz-chp-rize-belediye-baskan-adayi-secim-ziyaretlerinde-(7).jpgayhan-akyuz-chp-rize-belediye-baskan-adayi-secim-ziyaretlerinde-(5).jpgayhan-akyuz-chp-rize-belediye-baskan-adayi-secim-ziyaretlerinde-(6).jpgayhan-akyuz-chp-rize-belediye-baskan-adayi-secim-ziyaretlerinde-(3).jpgayhan-akyuz-chp-rize-belediye-baskan-adayi-secim-ziyaretlerinde-(1).jpg