Alanyaspor Ptt 1. Lig'de

Alanyaspor Ptt 1. Lig'de
Spor Toto 2. Lig Play-off final maçında Alanyaspor, Hatayspor’u penaltı atışlarıyla 4-3 mağlup ederek, PTT 1. Lig’e çıkan son takım oldu.

Spor Toto 2. Lig Play-off final maçında Alanyaspor, Hatayspor’u maçın normal ve uzatma devrelerinin golsüz eşitlikle sonuçlanmasının ardından penaltı atışlarıyla 4-3 mağlup ederek, PTT 1. Lig’e çıkan son takım oldu.

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli teknik adam Mehmet Altıparmak, hak ettikleri sonuca ulaştıklarını söyledi.

alanyaspor-ptt-1.-ligde.jpg

Alanyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, bu tarz final maçlarında futbolun dışında sadece bir amacın olduğunu vurgulayarak, “Tek amaç kazanmaktır. Bunu başardığımız için çok mutluyuz. Duygularımızı anlatmaya imkan yok. Herkesin bu duyguyu yaşamasını isterim. Futbolculuğumda şampiyonluk sevincini 7 kez yaşamıştım. Teknik direktörlük dönemimde ise 2. kez yaşıyorum. Alanya’ya hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Alanyasporlu tecrübeli futbolcu Aydın Çetin, takım halinde tüm sezon boyunca oluşturdukları birlik ve beraberlikle şampiyonluğa ulaştıklarını ifade etti.

Alanyasporlu futbolcu Koray Çölgecen ise PTT 1. Lig’de Alanya’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti.

Öte yandan, geçen yıl olduğu gibi bu yılda final maçında elenerek PTT 1. Lig’e çıkma şansını kaçıran Hatayspor teknik heyeti ve futbolcuları maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılmadı.