Albay Talu'dan Bakırcı'ya Veda Ziyareti

Albay Talu'dan Bakırcı'ya Veda Ziyareti
Rize İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Turhan Talu, önümüzdeki günlerde Rize’deki görevi sona ereceğinden Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’ya veda ziyaretinde bulundu.

2009 Ağustos ayında Ağrı'dan Rize'ye atanan ve önümüzdeki ay içerisinde Yüksek Askeri Şura (YAŞ) Kararları sonrası ilimizden ayrılacak olan Rize İl Garnizon Komutanı Albay Turhan Talu, Rize ve Rizeliler ile çok güzel bir çalışma dönemi geçirdiklerini ve ülkemizin en seçkin illerinden biri olan Rize'den  mutlu bir şekilde ayrıldığını dile getirdi.

Belediye Başkanı Halil Bakırcı ise ziyarette yaptığı konuşmasında; “İl Jandarma Komutanımız olarak Rize ile ilgili tüm sorunlarımıza kapılarını açan, Rize’nin her sorununda Rize ile birlikte olan, Albay Turhan Talu’ya görevde bulundukları süre içerisinde göstermiş oldukları üstün başarı, işbirliği ve sorumlu hizmet anlayışlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Rize İl  Garnizon Komutanı Jandarma Albay Turhan Talu, ziyaretin sonunda Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’ ya Jandarma komutanlığına ait şapka hediye etti.

halil-bakirci-turhan-talu.jpg

turhan-taludan-halil-bakirciya-sapka-hediyesi.jpg

halil-bakirci-turhan-talu-1.jpg