Albayrak'tan Bıyık Açıklaması - VİDEO

Albayrak'tan Bıyık Açıklaması - VİDEO
Basın toplantısında Mesut Yılmaz`ın desteğinin arkasında olduğunu iddia eden CHP Rize Milletvekili adayı Kenan Bıyık`a Yılmaz`a yakınlığıyla bilinen Rizeli iş adamı Abdurrahim Albayrak`dan şok bir cevap geldi.

Kenan Bıyık'a Büyük Şok!..

Mesut Yılmaz’a yakınlığıyla bilinen İş adamı Abdulrahim Albayrak Çay Tv Anahaber bültenine telefonla bağlanarak Mesut Yılmaz’ın Kenan Bıyık’ı desteklemeyeceğini kimsenin Mesut Yılmaz’ın Adını kullanarak siyaset etmemesini söyledi.

Albayrak, Mesut Yılmaz'la görüştüğünü Rize'ye gelmeyeceğini, isminin kullanılmasından rahatsız olduğunu ve Rize'de Kenan Bıyık'ı desteklemesinin söz konusu olmadığını belirtti.

Mesut Yılmaz’ın siyasette hiçbir ismi desteklemediğini ve tarafsız olduğunu söyleyen Albayrak kendisinin Rizeli olduğunu yakında Rize’ye geleceğini ve Ak Parti ile ilgili çalışmalarına başlayacağını söyleyerek Rize'de Başbakanlarının olduğunu ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemek için bütün köyleri dolaşacağını söyledi.

Bir gecede Rize siyasetinde dengeleri alt üst eden bu açıklamanın ardından Mesut Yılmaz´ın tam desteğini aldığını iddia ederek Milletvekili adayı olan Kenan Bıyık´ın nasıl bir tavır alacağı merak konusu...