Ali Koç: “Aatıf’ın en kısa zamanda Çaykur Rizespor ile anlaşmasını bekliyorum”

Ali Koç: “Aatıf’ın en kısa zamanda Çaykur Rizespor ile anlaşmasını bekliyorum”
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Çaykur Rizespor’a transferi söz konusu olan Aatıf Chahechouhe’nun bir an önce Çaykur Rizespor ile anlaşmasını beklediklerini söyledi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FBTV'de “Camiaya Sesleniş” programında gündeme dair açıklamalar yaptı. Koç, Çaykur Rizespor’a transferi gündemde olan Aatıf Chahechouhe ile ilgili Aatıf’ın Çakur Rizespor’a gitmesini uygun gördüklerini belirterek, Aatıf’tan bir an önce Çaykur Rizespor ile anlaşmasını beklediklerini söyledi.

Koç, konu hakkında şunları kaydetti: “Aatıf Chahechouhe’yu affettik. Hocamızın ricası doğrultusunda diğer oyuncularımızda da olduğu gibi. Kendisini isteyen kulüpler var ve Rizespor da en çok isteyen kulüp. Rizespor’a gitmesini uygun gördük ve anlaştık. Fakat biraz üzülüyor ve kızıyorum bu konuya. Ne yazık ki Aatıf henüz Rizespor ile anlaşamadı. Bu yüzden hala bizde ama en kısa zamanda anlaşmasını bekliyoruz." dedi.

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan oyuncuların affedilmesi hakkında da konuşan Koç, "Kadro dışı bıraktınız niye affettiniz? Burada da tenkit görüyoruz. Biz kimseyi hayat boyu cezalandırmak niyetinde değiliz. Affedilmeyecek bir konu yok diyen de benim. Belirli nedenlerden kadro dışı kalmışlardı. Bir kısmı performans, bir kısmı davranış bozukluğu. Uslüp, sorumluluk almama. Ciddiyet eksikliği gibi konular vardı. Bunu yaptık. Ersun hocamız geldi. Kendisine sorduk. Hocam durum budur, istediğiniz şekilde ilerleyebiliriz… Aatıf’a da hoş geldin diyorum ama ondan da en kısa zamanda Çaykur Rizespor ile anlaşmasını bekliyorum.” diye konuştu.