Alim: Hedefimiz 100 Bin Üye

Alim: Hedefimiz 100 Bin Üye
AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Rize'de 93 bin olan üye sayısını 100 bine çıkarıp üye sayısında birinci sıradaki yerlerini korumak istediklerini kaydetti.

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda hedeflerinin 100 bin üyeye ulaşmak olduğunu kaydetti

İl Başkanı Alim, yaptığı açıklamada teşkilat içindeki uyuma değinerek, “Rize teşkilatı güçlü bir teşkilat yapısına sahip bu dönemde tüm kademelerimizde kurulduğu günden bugüne kadar teşkilatımızda görev yapmış herkesle muazzam bir uyum var. Bu uyumu çok önemsiyoruz ve bu uyumun bir yansıması daha güzel yatırımlar olarak ilimizde kendisini gösteriyor. Teşkilatımızda yaptığımız çalışmalardan özellikle en çok önemsediğimiz çalışmalardan birisi; Tüm ilçelerimizde kuruluştan bugüne kadar ana kademe, gençlik kolu ve kadın kollarında görev yapmış teşkilat mensuplarımızla parti binalarımızda bir araya gelerek istişare ediyoruz. Önümüzdeki kongre süreçlerimizi de onlarla yapmış olduğumuz istişareler neticesinde belirleyeceğiz. Ben yaptım oldu düşüncesi içinde değiliz.” dedi.

İstişareye önem verdiklerini belirten İl Başkanı Alim, “STK toplantılarını önemsiyoruz ve belli periyotlarda bu toplantıları düzenliyoruz. Muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Şehrimize, ilimize daha iyi hizmet yapabilmenin gayretindeyiz. Teşkilat çalışmalarımızı şeffaf ve dürüst bir şekilde istişare ve uyum içinde ilimize daha çok hizmet edebilme adına sürüyoruz.” diye konuştu.

Hedef 100 bin üye

Üye çalışmalarını hiçbir zaman yavaşlatmadıklarını belirten Alim şunları kaydetti: ”Şuanda ilimizde mevcut üye sayımız 93 binlerde. Hedefimiz üye sayımızı 100 bine ulaştırmaktır. Rize üyelikte her zaman birinci idi bizimde gayemiz bu birinciliği üye sayımızı arttırarak devam ettirmektir.” 

Ziraat Çay Bahçesinde düzenlenen toplantıya, AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı ve İl Başkan Yardımcısı Abdullah Oğuz Hut da katıldı.