Alim, İstanbul ve Rize Bölge Bayileriyle ÇAYKUR'da Bir Araya Geldi

Alim, İstanbul ve Rize Bölge Bayileriyle ÇAYKUR'da Bir Araya Geldi
ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, İstanbul ve Rize Pazarlama Bölge Müdürlüğü bayileriyle ÇAYKUR’da bir araya geldi.

ÇAYKUR’un bölge pazarlama müdürlükleri aracılığıyla düzenlediği programlar kapsamında ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, İstanbul ve Rize Pazarlama Bölge Müdürlüğü bayileriyle değerlendirme toplantısında ÇAYKUR Genel Müdürlüğü’nde bir araya geldi.

Genel Müdür Vekili Alim, fikir alışverişinde bulunmak, yeni fikirler elde etmek, yeniden hedef ve stratejileri belirlemek üzere bölge bayileriyle ayrı ayrı toplantılar düzenlediklerini belirterek, toplantıların verimli geçtiğini kaydetti.

Alim, 2019 yılı yaş çay sezonunun son günlerine geldiklerini ve bir taraftan yaş çay alımlarını sürdürdüklerini diğer taraftan da başta kuru çay olmak üzere ÇAYKUR ürünlerinin yeni pazarlara ulaşması için ve yeni ürünler için AR-GE çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini kaydederek, kuru çay satışlarında son 20 yılın en iyi rakamlarına ulaşmalarına rağmen bunun kendilerini tatmin etmediğini ve daha iyisine ulaşmak için pazar arayışlarına devam ettiklerini ifade etti.

Bayi yetkilileri de düzenlenen toplantıdan memnuniyetlerini Genel Müdür Vekili Alim’e teşekkür ederek ifade etti.

caykurda-bayiler-toplantisi.jpgcaykurda-bayiler-toplantisi-1.jpgcaykurda-bayiler-toplantisi-2.jpg