Alim: "Sizlere Başbakanın Selamını Getirdim"

Alim: "Sizlere Başbakanın Selamını Getirdim"
AK Parti Rize Kadın Kolları Başkanı Nuran Alim ve İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, hasta ziyaretlerinde bulundu.

Ak Parti İl Kadın Kolların Başkanı Alim ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Kurban Bayramı dolayısıyla Rize Devlet Hastanesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ni ziyaret etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını hasta ve hasta yakınlarına ileten Başkan Alim, hastaların bayramını kutlayarak hastalara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Ziyaret edilen hastalara çeşitli ikramlar sunan AK Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Nuran Alim, hasta ve hasta yakınlarıyla bayramlaşıp geçmiş olsun dileyerek "Sizlere Başbakanımızın selamını getirdik. Sayın Başbakanımızdan sizlere kucak dolusu sevgiler ve geçmiş olsun dilekleri var. AK Partimizin Kadın Kolları olarak buradaki ihtiyaçlarınıza koşmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Hastanede yatmakta olan hastalar hakkında bilgi alan AK Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Nuran Alim ve beraberindeki heyet yaklaşık üç saatlik ziyaret programının ardından hastaneden ayrıldı.

ak-parti-rize-kadin-kollari-baskani-nuran-alimden-hastane-ziyareti-5.jpg

ak-parti-rize-kadin-kollari-baskani-nuran-alimden-hasta-ziyaretleri-1.jpg

ak-parti-rize-kadin-kollari-baskani-nuran-alimden-hasta-ziyaretleri-2.jpg

ak-parti-rize-kadin-kollari-baskani-nuran-alimden-hasta-ziyaretleri-3.jpg

ak-parti-rize-kadin-kollari-baskani-nuran-alimden-hasta-ziyaretleri-4.jpg