Alima Yeni Malatyaspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Alima Yeni Malatyaspor Hazırlıklarını Sürdürüyor
Hafta sonunu milli aradan dolayı maç oynamadan geçiren Alima Yeni Malatyaspor, Balıkesirspor karşılaşması hazırlıklarını yaptığı çalışmayla devam...

Hafta sonunu milli aradan dolayı maç oynamadan geçiren Alima Yeni Malatyaspor, Balıkesirspor karşılaşması hazırlıklarını yaptığı çalışmayla devam etti.

Orduzu Pınarbaşı'ndaki kendi tesislerinde sabah saat 11.00'da bir idman yapan futbolcular daha sonra günü dinlenerek geçirdi. Sağ ayak tendonundaki ağrıların tedavisi için henüz Malatya'ya gelmeyen İrfan Başaran dışında tüm oyuncular idmanda yer aldı. İrfan Başaran'ın ağrılarının gittikçe azaldığı ve bu iyileşme hızıyla tedavinin devam etmesi halinde Balıkesir maçına yetişebileceği belirtildi. Sarı-kırmızılı takımdaki bir diğer sakat oyuncu Osman Fırat düz koşuları bırakıp takımla toplu çalışmalara katılırken, Ankara'daki tedavisinin ardından Malatya'ya gelen Umut Nayir ise arkadaşlarından ayrı düz koşu yaptı. 7 gündür Ankaraspor tesislerinde ödem dağıtma ve güçlendirme tedavisi gören genç oyuncunun birkaç gün daha takımdan ayrı çalışıp, daha sonra takımla toplu antrenmanlara katılacağı öğrenildi. Balıkesir maçı hazırlıklarına Pazartesi günü saat 13.30'da yapacağı idmanla devam edecek Yeni Malatyaspor Nurettin Soykan Tesisleri'nde çalışacak.

Kaynak:IHA