Alim’den Bayilere Motivasyon Ziyareti

Alim’den Bayilere Motivasyon Ziyareti
ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, bayi ziyaretlerine mesai mefhumu gözetmeksizin hafta sonu da devam etti.

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, bayilere yönelik gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında hafta sonu Düzce bayisine ziyarette bulundu.

Alim, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, sık sık bayilerle bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptıklarını, bayilere moral aşılamaya çalışarak bayilerin nabzını tuttuklarını ve yanlarında olduklarını göstermek istediklerini kaydederek, bayilerden aldıkları bilgileri değerlendirdiklerini belirtti.

Bayilere yönelik sık sık gerçekleştirdikleri ziyaretlerde mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarını ifade eden Alim, bu ziyaretlerde 2019 yılı durum değerlendirmesi, 2020 hedef ve stratejileri ile yapılan ve yapılması gereken çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını ve bundan sonrada bulunmaya devam edeceklerini ifade ederek, bayi yetkililerinin talep ve isteklerini de not aldıklarını söyledi.

Bayi yetkililerinden pazarlama faaliyetleri kapsamında ÇAYKUR bünyesine yeni kattıkları ürünlerin tanıtımına ve tüketiciye ulaşmasına da önem verilmesini istediklerini belirten Alim, ÇAYKUR ürünlerinin tüketiciye sorunsuz bir şekilde ulaşmasını sağlayan bayi yetkililerine ayrıca teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Alim'in Düzce ziyaretine genel müdür yardımcıları Dr. Turgay Turna ve Süleyman Pınarbaş da eşlik etti.

caykur-genel-mudur-vekili-yusuf-ziya-alim,-bayi-ziyaretlerine-mesai-mefhumu-gozetmeksizin-hafta-sonu-da-devam-etti..jpg