Alişan Kapaklıkaya’ya Rize’de Yoğun İlgi

Alişan Kapaklıkaya’ya Rize’de Yoğun İlgi
Türkiye’nin ‘siyah pantolon’ hikâyesiyle tanıdığı Alişan Kapaklıkaya, “Huzurlu Aile Mutlu Gençlik” konulu konferans verdi.

Rize Belediye Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlenen “Huzurlu Aile Mutlu Gençlik” konulu konferans yoğun ilgi gördü.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen’in de katıldığı konferans, Başkan Metin’in selamlama konuşması ile başladı. Başkan Metin’in konuşmasının ardından Eğitimci Yazar ve NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, konferansta Rizelilerle buluştu.

Salonun hınca hınç dolduğu etkinlikte oturabilmek için yer bulamayan izleyiciler, sahneye ve koltuklarının arasındaki koridora oturarak konferansı izlediler.

Konferans sonunda Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Alişan Kapaklıkaya’ya hediye takdim etti.

Kapaklıkaya; konferansının sonunda kültür merkezi fuaye salonunda hayranları için kitaplarını da imzaladı.

rizede-alisan-kapaklikayaya-yogun-ilgi-7.jpgrizede-alisan-kapaklikayaya-yogun-ilgi-11.jpgrizede-alisan-kapaklikayaya-yogun-ilgi-12.jpgrizede-alisan-kapaklikayaya-yogun-ilgi-6.jpgrizede-alisan-kapaklikayaya-yogun-ilgi-1.jpgrizede-alisan-kapaklikayaya-yogun-ilgi-3.jpgrizede-alisan-kapaklikayaya-yogun-ilgi-5.jpgrizede-alisan-kapaklikayaya-yogun-ilgi-8.jpgrizede-alisan-kapaklikayaya-yogun-ilgi-10.jpgrizede-alisan-kapaklikayaya-yogun-ilgi-13.jpghakan-gultekin-ak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-048.jpgishak-alim-ak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-020.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum