Alışveriş merkesinde yasak aşk cinayeti

Alışveriş merkesinde yasak aşk cinayeti
İkisi de evli olan eski sevgililerin bir alışveriş merkezinde çıplak fotoğraflar yüzünden başlayan kavgaları kanlı bitti.

Kocaeli'de kadın mühendis, mesai arkadaşı elektrik teknisyenini tabancayla vurarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ Kocaeli İşletme Müdürlüğünde mühendis olarak görev yapan N.Ö. (29) ile aynı kurumda elektrik teknisyeni olan R.K (28), Körfez Mahallesi Sefa Sirmen Bulvarı'ndaki bir alışveriş merkezinde tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine N.Ö, R.K'ya tabancayla birkaç el ateş etti. Ağır yaralanan R.K, kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Alışveriş merkezinin özel güvenlik görevlilerine teslim olan N.Ö, olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. Olay yerinde yapılan incelemede 15 adet boş kovan bulundu. Açılan ateş sonucu bazı iş yerlerinin camları hasar gördü. R.K'nin cesedi otopsi için Asri Mezarlık morguna kaldırıldı.

FOTOĞRAFLARLA ŞANTAJ YAPTIĞI İDDİASI
Evli ve birer çocuk sahibi oldukları öğrenilen R.K. ile N.Ö'nün bir süre önce ilişki yaşadığı, R.K'nin bu sırada N.Ö'nün çıplak fotoğraflarını çekerek şantaj yaptığı, kadın mühendisin R.K. ile alışveriş merkezinde buluşarak bu fotoğrafları istediği iddia edildi.