Alkollü sürücü süper markete girdi

Alkollü sürücü süper markete girdi
Alkollü sürücünün kullandığı otomobil takla atarak süper markete girdi. Otomobil ters döndü.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, alkollü sürücünün kullandığı otomobil takla atarak süper markete girdi. Ters dönen otomobilde iki kişi yaralanırken, iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

Orhangazi Caddesi SSK Kavşağı'nda gece 03:00 sıralarında meydana gelen olayda; Dörtyol yönüne giden Ferit Ç.'nin (27) kullandığı 54 ZK 041 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak yol kenarında bir süpermarkete girdi.



 

Ters dönen otomobilde sürücü Ferit Ç. ile Resul K. (25) hafif şekilde yaralandı. Kendi çabalarıyla araçtan çıkan iki yaralı, 112 hızır acil ambulansıyla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücü Ferit Ç.'nin hastanede yapılan kontrolünde 80 promil alkollü olduğu belirlendi. Polis, sürücünün ehliyetine el koydu.

Ters dönen otomobil ise süpermarketten güçlükle çıkartılabildi. Çekicinin halatla dışarı çektiği otomobil, polis, itfaiyeci ve vatandaşlar tarafından düzeltildikten sonra çekiciye yüklenerek emniyet garıjına götürüldü. İş yerinde büyük maddi hasara yol açan kaza ile ilgili polis soruşturmasını sürdürüyor.

Süpermarketin yanında bir market işleten Hakan Yeşilyurt, CİHAN muhabirine yaptığı açıklamada, aynı kavşakta beşinci kez iş yerine aracın girdiğini belirterek, "3 yıldır burada market işletiyorum. Benim iş yerime 3 kez, yanımdaki süpermarkete de 2 kez araba girdi. Benim markete son giren araba bir yayayı ezip ayağını kırmıştı. Bu kavşağa önlem alınması gerekiyor." dedi.