Almanlar Gabriel’i Dinlemedi: Türkiye Satışlarında Patlama Var

Almanlar Gabriel’i Dinlemedi: Türkiye Satışlarında Patlama Var
Alman turistler, Türkiye'ye gelecek Alman turistlere seyahat uyarısı yapan Alman Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'i dinlemedi.

Alman turistler, Türkiye'ye gelecek Alman turistlere seyahat uyarısı yapan Alman Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'i dinlemedi. Tur operatörleri, son dakika rezervasyonlarında büyük bir yoğunluk yaşandığını açıkladı.

Türkiye'ye turist gönderen tur operatörleri, Alman Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'in uyarılarının Türkiye'ye gidecek Alman turistleri etkilemediğini hatta son dakika rezervasyonlarında büyük bir yoğunluk yaşandığını açıkladı. Son dakika rezervasyonu yapanlar için Türkiye'nin en popüler destinasyon olduğunu açıklayan Avrupa'nın en büyük tur operatörü TUİ, Türkiye'nin en çok tercih edilen ülke olduğunu bildirdi.

Öte yandan Avrupa'nın en büyük operatörlerinden Thomas Cook, son haftalarda Türkiye'ye dönük büyük bir rezervasyon yoğunluğu yaşadıklarını, siyasi telkinlerin turizmi etkilemediğini duyurdu.

DER Touristik, Dışişleri Bakanı Gabriel'in seyahat uyarılarının Türkiye'ye dönük herhangi bir etkisinin olmadığını herhangi bir rezervasyon iptali ile karşılaşmadıklarını son haftalarda Türkiye satışlarında artış olduğunu kaydetti.

(Mehmet Koca / İHA)

Kaynak:IHA