Altay Teknik Direktörü Ayhan Tuna Üzümcü: "Basit, kendi yaptığımız hatalarla rakibe pozisyon verdik ve gol yedik"

Altay Teknik Direktörü Ayhan Tuna Üzümcü: "Basit, kendi yaptığımız hatalarla rakibe pozisyon verdik ve gol yedik"
Çaykur Rizespor'a deplasmanda 3-1 mağlup olan Altay'da Teknik Direktör Ayhan Tuna Üzümcü, "Basit, kendi yaptığımız hatalarla rakibe pozisyon verdik ve gol yedik" dedi.

İzmir temsilcisinin teknik direktörü Ayhan Tuna Üzümcü geçen hafta kazandıkları için Rize'ye mutlu geldiklerini kaydetti.

Zor bir deplasman maçına iyi hazırlanarak geldiklerini aktaran, Üzümcü, “Basit, kendi yaptığımız hatalarla rakibe pozisyon verdik ve gol yedik. Golden sonra verilen dirençten memnunum. Toparlayıp iyi oynamaya başladık. Sonrasında gelen goller ve basit hatalar takımın moralini bozdu. Bu maçı unutup ileriye bakmamız lazım." şeklinde konuştu.

Altay'ın uzun süredir beraber oynayan bir takım olduğunun altını çizen Üzümcü, "Genç oyuncuları tecrübeli kadroya ilave ederek emek veriyoruz. Genç oyuncuları bu seviyelere hazırlarsak Altay için daha iyi olacağını düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.