Altın Tepsi Pide ve Börek Salonu Of'ta Hizmete Açıldı

Altın Tepsi Pide ve Börek Salonu Of'ta Hizmete Açıldı
Trabzon'un Of ilçesinde ÇAY TV'nin başarılı haber müdürü Hülya Uzun Aloğlu ve eşi Faruk Aloğlu, Rize'den sonra Altın Tepsi Pide ve Börek Salonu'nun ikinci şubesini iş ortakları Serdar Balcı ile birlikte hizmete açtı.

Yaklaşık 2,5 yıl önce Rize kent merkezinde ticaret hayatına atılan Hülya Uzun Aloğlu, bu kez Of'ta yeni bir şube açarak lezzetlerini Oflularla buluşturdu.

Sulaklı Mahallesi Filiz Sokak'ta düzenlenen törenle açılan Altın Tepsi Pide ve Börek Salonu'nun açılışına Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Of Belediye Başkan Vekili Ömer Çakıroğlu, siyasi partilerin Of ilçe başkanları, siyaset ve iş dünyasından davetliler ve Aloğlu'nun Rize'den basın mensubu arkadaşları katıldı.

Kaymakam Demirer ve Başkan Vekili Çakıroğlu, Aloğlu çiftine Of'a güzel bir mekan kazandırdıkları için teşekkür ederek, işyerinin Of'a hayırlı olması temennisinde bulundu. Kaymakam Demirer, börek ve pidesever olduğunu ayrıca mutlu olduğunu belirterek güzel çalışmaların yapılacağına inandığını kaydetti.

Çayeli Belediye Başkanı Çiftçi ise, Çayelili bir hemşehrisinin Of gibi ticaretin zorlu olduğu bir yerde cesaret ederek güzel bir müessese açarak Oflu hemşehrilerine hizmet etmeye başlamasından mutluluk duyduğunu belirterek hayırlı kazançlar temennisinde bulundu.

Altın Tepsi Pide ve Börek Salonu, kaşarlı sucuklu su böreği, peynirli su böreği, kavurmalı su böreği, kıymalı kol böreği, Adana böreği, peynirli kol böreği, patatesli kol böreği, küt böreği ve ıspanaklı börek çeşitleriyle 07.00 – 20.00 saatleri arasında Of'a hizmet verecek. Vatandaşlar 0501 112 61 00 numaralı sipariş telefonundan paket siparişinde bulunabilecek.

Açılışa katılanlar, börek ve pidelerin lezzetinden övgüyle bahsederken, Aloğlu çifti ile Balcı’ya hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

altin-tepsi-pide-ve-borek-salonu-ofta-hizmete-acildi-7.jpg

altin-tepsi-pide-ve-borek-salonu-ofta-hizmete-acildi-8.jpg

altin-tepsi-pide-ve-borek-salonu-ofta-hizmete-acildi-3.jpg

altin-tepsi-pide-ve-borek-salonu-ofta-hizmete-acildi-4.jpg

altin-tepsi-pide-ve-borek-salonu-ofta-hizmete-acildi-1.jpg

altin-tepsi-pide-ve-borek-salonu-ofta-hizmete-acildi-5.jpg

altin-tepsi-pide-ve-borek-salonu-ofta-hizmete-acildi-6.jpg

altin-tepsi-pide-ve-borek-salonu-ofta-hizmete-acildi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum