Altınordu, Yerinde Sayıyor

Altınordu, Yerinde Sayıyor
Spor Toto 1. Lig'de arka arkaya 6 maçını da kaybeden Altınordu, adeta yerinde saymaya devam ediyor.

Spor Toto 1. Lig'de arka arkaya 6 maçını da kaybeden Altınordu, adeta yerinde saymaya devam ediyor. İzmir temsilcisi, ligde 12 puanla 16. sırada bulunuyor.

Spor Toto 1. Lig'de Yeni Malatyaspor, Eyüpspor, Altay, Adanspor, Manisa FK ve Bandırmaspor maçlarını kaybeden Altınordu, 6 maçtır kazanamıyor. Bu süreçte alt ve üst sıralardaki rakipleri de puan kazanmakta zorlanınca İzmir temsilcisi, 12 puanla 16. sıraya adeta takılı kaldı. Kırmızı-lacivertliler, bu süreci evinde oynayacağı Bodrumspor müsabakasıyla sonlandırmak istiyor. Muğla temsilcisi, sezona güzel bir başlangıç yapmış, daha sonra düşüşe geçmişti. Yeşil-beyazlılar, bu sezon ligde 7 galibiyet, 4 mağlubiyet, 4 beraberlikle 6. sırada yer alıyor.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.