Altınordu’nun Gençleri Devlerle Karşılaşacak

Altınordu’nun Gençleri Devlerle Karşılaşacak
Altınordu Futbol Akademisi U15 Takımı, Almanya'da dünyanın 15 yaş kategorisindeki en büyük salon turnuvaları arasında gösterilen MTU Hallen Cup'ta dev...

Altınordu Futbol Akademisi U15 Takımı, Almanya'da dünyanın 15 yaş kategorisindeki en büyük salon turnuvaları arasında gösterilen MTU Hallen Cup'ta dev takımlarla karşılaşacak.

Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U15 Takımı, hafta sonu Almanya'da dünyanın 15 yaş kategorisindeki en büyük salon turnuvaları arasında gösterilen MTU Hallen Cup'a katılacak. Geçtiğimiz yıllarda da turnuvaya katılan ve bu yıl 18.'si gerçekleştirilecek şampiyonaya yine davet alan Altınordu U15 takımı organizasyonda Barcelona, Manchester United, Bayern Munih, Ajax, Chelsea, Marsilya, Borussia Dortmund, Mainz 05, Kopenhag, Leipzig, Eintracht Frankfurt, Stuttgart ve Schalke 04 takımlarıyla mücadele edecek.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.