'Altı'z mı 'Dokuz' mu Doğurtacaklar!

'Altı'z mı 'Dokuz' mu Doğurtacaklar!
Yarın ki 90 dakika sonrası her iki ekibin altız mı yoksa dokuz mu doğurtacağı belli olacak.. Altız doğarsa Rize için sorun yok ama ya dokuz doğurtacak olurlarsa...

Bank Asya 1. Ligin 20. haftasında 5 haftadır kazanamayan Göztepe ile 7 haftadır taraftarına galibiyet sevinci yaşatamayan Çaykur Rizespor yarın (Pazar günü) İzmir Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek. İki ekipten biri galip gelerek ya kötü gidişine son verecek ya da beraberlik halinde galibiyet özlemi Göztepe'de 6. haftaya, Çaykur Rize'de ise 9. haftaya çıkacak.

CEZALI MAÇTA DİŞİ TARAFTARLAR VE ÇOCUKLAR STADDA

Çaykur Rizespor'a bu sezon evindeki ilk mağlubiyet acısını yaşatan evsahibi ekip Göztepe'nin cezası dolayısıyla sadece 2000 yılı ve üstü doğumlu çocuklar ile bayan taraftarların izleyebileceği karşılaşmada son galibiyetlerini haftalar önce deplasman karşılaşmasında alan iki ekip kozlarını paylaşacak.

GÖZTEPE CİHAT ARSLAN İLE KAZANAMADI

Spor Toto 2. Ligde Özcan Kızıltan ile yaşadığı şampiyonluk ile Bank Asya 1. Lige merhaba diyen İzmir ekibi Süper Lig parolasıyla çıktığı yolda yaptığı flaş transferlere rağmen arzuladığı sonuçları elde edemeyince ilk devrenin son karşılaşmasında Konyaspor mağlubiyetinden sonra Teknik Direktör Kızıltan ile yollarını ayırarak Boluspor'dan ayrılan Cihat Arslan ile nikah tazeleyen Sarı Kırmızılı ekip yeni hocasıyla çıktığı 3 karşılaşmada 2 mağlubiyet bir beraberlik elde ederken galibiyet yüzü göremedi. Çaykur Rizespor önünde yeni hocasıyla ilk galibiyetini elde etmenin peşinde olacak Göztepe de diğer bir hedef ise karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak küme düşme potasından uzaklaşmak.

HÜSEYİN KALPAR'IN DÖNÜM MAÇI...

7 MAÇTIR KAZANAMAYAN KALPAR YA KAZANACAK YA GİDECEK!

Göztepe de hal böyle iken temsilcimiz Çaykur Rizespor ise yaralı rakibi karşısında 3 puan elde ederek taraftarıyla barışmak ve ilk iki iddiasını sürdürmek istiyor. Atatürk Stadı'nda galibiyetten başka sonucun ilk iki iddiasını zayıflatacağı Yeşil Mavililerde diğer bir ihtimal ise 9. haftaya ulaşacak galibiyet özlemi dolayısıyla Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile yolların ayrılacağı.

Üstü üste 7 haftadır kazanamayan ve her karşılaşmadan sonra çeşitli mazeretler üreten Kalpar'a karşı yönetimin İzmir'de kaybedilmesi halinde bu kez sessiz kalmayacağı tahmin ediliyor. İzmir'de mağlubiyet halinde ilk iki iddiasını tamamen kaybedecek Çaykur Rizespor'da Yeşil Mavili yönetimin Süper Lig iddiasının devam etmesi ve kötü gidişe son vermesi için yeni hoca arayışlarına girmesi beklenirken Göztepe karşılaşması Kalpar için dönüm noktası olacak.

MAÇ TRT 3 SPOR'DA CANLI YAYINDA

Son galibiyetini ligin 14. haftasında TKİ Tavşanlı Linyitspor deplasmanında kazanan Göztepe ile son galibiyetini 12. haftada Karşıyaka deplasmanında kazanan Çaykur Rizespor'u saat:19.00'da karşı karşıya getirecek karşılaşmanın hakemi Süleyman Abay. Maç TRT 3 Spor'dan canlı yayımlanacak.