Altunbaş “Taşeron Yasasını Bürokrasi Gölge Düşürüyor”

Altunbaş “Taşeron Yasasını Bürokrasi Gölge Düşürüyor”
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ)...

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) ve Hizmet-İş Sendikası Trabzon şubelerini ziyaret etti.

TES-İŞ Trabzon Şube Başkanı Cengizhan Gündoğdu ve Hizmet-İŞ Trabzon Şube Başkanı İsmail Hakkı Kaplan'ı makamlarında ziyaret eden Altunbaş, taşeron işçilerin kadroya alınması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Taşeron işçilerin kadroya alınmasının Cumhuriyet tarihinin en önemli reformlarından biri olduğunu dile getiren Altunbaş, "Taşeron mevzuatı başlı başına bir reformdur. İçerisinde ufak tefek mağduriyetler olmuş olabilir. Bunlar küçük dokunuşlarla çözüme kavuşturulabilir. Ortaya çıkan bu küçük sorunları liyakatli ve konuya hakim kişilerin takip etmesi lazım. Ancak, bürokrasideki veya başka bir yerdeki gizli birileri konunun çözüme kavuşmasını engelliyor, çözümsüzlük üretmeye gayret ediyor. Sanki bunu itibarsızlaştırmaya çalışıyor. 1 milyona yakın insanımızın istifade edeceği taşeron yasasını, bürokrasinin içindekiler gölgede bırakmaya çalışıyor. Böylesine büyük ve önemli bir reformu gölgede bırakmaya Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın attığı bu büyük adıma çamur atmaya kimsenin hakkı yoktur ve kimsenin de haddi değildir. Bizler AK Parti iktidarı olarak hiçbir vatandaşımızın mağduriyet yaşamasını istemeyiz ve bunun için de gece gündüz çalışırız" ifadelerini kullandı.

Altunbaş “Taşeron Yasasını Bürokrasi Gölge Düşürüyor”

Altunbaş “Taşeron Yasasını Bürokrasi Gölge Düşürüyor”

Kaynak:IHA