Amaç Rahat ve Huzurlu Bir İl

Amaç Rahat ve Huzurlu Bir İl
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi’nin aylık olarak düzenlediği ‘Müstakil Düşünceler Toplantısı’na AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal konuk oldu.

Müsiad Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla, şube binası konferans salonunda düzenlenen toplantıya, MÜSİAD Rize Şube Başkanı Cem Temizel, Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal ve bazı İl Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, ortak amaçlarının daha modern ve daha çağdaş yaşanabilir bir Rize oluşturmak olduğunu belirterek, ‘’İnsanlarımızın çok daha rahat ve huzur içinde yaşabilecekleri bir memleket oluşturmaktır’’dedi.

Hedeflerinin Rize’nin kalitesini artırmak olduğunu ifade eden Başkan Karal, ‘’Bunun için yaptığımız bir çok çalışmayı maalesef kamuoyununa paylaşamamaktan dolayı sıkıntı yaşıyoruz. Onun için böyle ortamlarda sizlerle beraber ilimizin meselelerini ve sizlerin düşündüklerini paylaşmak bize çok büyük biz haz veriyor. Kendimizi oto kontrol duygusu içinde hissediyoruz. Bu tür ortamların çok büyük faydası var olduğuna inanıyorum. Davet ettiğiniz her zaman gelip sizlerle beraber hem şehrimizin hem de memleketimizin konularını sizlerle paylaşmaktan memnuniyet duyarım. İnşallah sizlerle beraber daha güzel bir Rize daha güzel bir Türkiye özlemini hep beraber yakalarız’’diye konuştu.

MÜSİAD Rize Şube Başkanı Cem Temizel, şehrin sorunları konusunda görüş ve önerilerin konuşulduğu toplantıya katılımlarından dolayı Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal’a teşekkür etti.

Başkan Karal, Ovit, Turizm, Trafik, çay ve daha birçok konu üzerinde MÜSİAD üyelerinin sorularını yanıtladı.