Aman İsmail Küçükkaya Duymasın! Rize’de Herkes O’na Duacı

Aman İsmail Küçükkaya Duymasın! Rize’de Herkes O’na Duacı
Fox Tv spikeri İsmail Küçükkaya’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı memleketinde sevilmeyen bir lider olarak göstermeye çalışmasının aksine Rize’de herkes Erdoğan’a duacı…

Geçtiğimiz günlerde Fox Tv’nin Rize’de Ak Parti’yi ve hükümeti kötülemek adına önceden belirlenmiş ve söyleyecekleri yazılı olarak kendilerine tebliğ edilmiş kişilerle yaptığı canlı yayınla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Rize’de küçük düşürmeye, Erdoğan’a Rize’de tepki olduğuna yönelik yayın yapmaya çalışmasına rağmen bu oyunu vatandaşlarca canlı yayın sırasında “Recep Tayyip Erdoğan” sloganları ile kesilmiş ve yarıda kesilmişti. Rizelilerin Erdoğan’a olan gönül bağlılığı ve sevgisi bugün bir kez daha kendini gösterdi. Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın sokak ziyaretlerinde karşılaştıkları bir teyze, Yazıcı’ya Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sorarak onu çok sevdiğini ve O’na duacı olduğunu kaydetti.

ERDOĞAN'IN RİZE PROGRAMINDA İSMAİL KÜÇÜKKAYA'YA PANKARTLI VE YUHALAMALI PROTESTO!

Yaşlı Teyzenin sözleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı memleketinde vurmaya çalışan Fox Tv spikeri İsmail Küçükkaya’ya ikinci bir ders niteliğinde olurken, Rizelilerin asıl sevgisini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize’de pazartesi günü yapacağı toplu açılış töreninde sürpriz pankartlarla ve İsmail Küçükkaya’nın protesto edilmesiyle göstermesi bekleniyor.

resat-kasap-ile-hayati-yazici-rizede-sokak-ziyaretinde4.jpg

Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 11 Mayıs Rize ziyareti öncesi Halkı ve Esnafları gezerek istişarelerde bulundular.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Belediyedeki işlerinden fırsat buldukça sokağa çıkarak vatandaşlarla bir araya gelip, dertlerini ve sorunlarını paylaşmaya devam ediyor.

ESNAF VE VATANDAŞA HAYIRLI CUMA’LAR DİLEDİLER…

Göreve geldiği günden itibaren halkla iç içe olmaya özen gösteren Başkan Kasap, Rize Milletvekili Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Hayati Yazıcı ile Rize sokaklarını gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti hayırlı Cuma’lar dileğinde bulundular. Bakan Yazıcı ve Başkan Kasap’a esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

resat-kasap-ile-hayati-yazici-rizede-sokak-ziyaretinde7.jpg

4 SAAT SOKAK SOKAK GEZDİLER…

Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyelerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde esnaf ve vatandaşların sıcak ilgileri gözlerden kaçmadı. Yaklaşık 4 saat süren sokak ziyaretlerinde Bakan Yazıcı ve Başkan Kasap’a yaşlı bir teyze Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı sorarak  O’nu çok seviyorum; O’na Dua ediyorum, gelmesini bekliyorum diyerek,”Hep Televizyonda görüyorum İnşaallah görürüm de konuşurum” dedi. Yaşlı Teyze daha sonra Bakan Yazıcı ve Başkan Kasap’a Allah yolunuzu açık etsin diye hayır duada bulundu.

resat-kasap-ile-hayati-yazici-rizede-sokak-ziyaretinde10.jpg

resat-kasap-ile-hayati-yazici-rizede-sokak-ziyaretinde1.jpgresat-kasap-ile-hayati-yazici-rizede-sokak-ziyaretinde2.jpgresat-kasap-ile-hayati-yazici-rizede-sokak-ziyaretinde3.jpgresat-kasap-ile-hayati-yazici-rizede-sokak-ziyaretinde5.jpg

resat-kasap-ile-hayati-yazici-rizede-sokak-ziyaretinde6.jpgresat-kasap-ile-hayati-yazici-rizede-sokak-ziyaretinde7-001.jpgresat-kasap-ile-hayati-yazici-rizede-sokak-ziyaretinde8.jpgresat-kasap-ile-hayati-yazici-rizede-sokak-ziyaretinde9.jpg