Olay53.com
21 Mayıs 2012 Pazartesi
Görevden Alınan Fabrika Müdürleri
Rize Valisi Müsteşar Oldu
Rize'nin Kurumlar Vergisi Rekortmenleri Açıklandı
Rize'de Yasak Aşk Cinayeti
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
02 Ekim 2011 Pazar 01:55

Ambulans radara girince!

Amasya’da içinde hasta olmayan ambulansla hız yapınca radara girdi ve olanlar oldu...

Amasya’da içinde hasta olmayan ambulansla hız yapınca radara giren sürücü, polis tarafından durduruldu. Kendisine ceza kesilince de ambulansı bırakıp yürüyerek gitti.

Amasya’da meydana gelen olayda, Bogazköy mevkiinde radar uygulaması yapan polis, Sağlık İl Müdürlüğü’ne ait 05 EP 587 plakalı ambulansı hız yaptığı gerekçesiyle radara girince durdurdu. 90 kilomerte hızla gitmesi gereken yolda 130 kilometre hız yapan sürücü Kemal Ö.’ye 290 TL para cezası kesildi. Bu cezaya sinirlenen sürücü, polislere bağırıp, olay yerinde ambulansı bırakarak yürüyerek uzaklaştı. Polislerde sürücünün bu tepkisine bir anlam veremedi.

Yetkililer daha sonra telefonla Sağlık İl Müdürlüğü’nü arayarak ambulansın alınmasını istedi. Başka bir sürücü olay yerine gelerek ambulansı bölgeden aldı.

Bu haber toplam 255 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
RİZE