Anadolu Ateşi Rize'yi Yaktı !

Anadolu Ateşi Rize'yi Yaktı !
Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Karadeniz turnesi kapsamında Rize’de gösteri sundu.

Dünyanın dört bir yanında gösterilerini sergileyerek milyonlarca insanın beğenisini toplayan Anadolu Ateşi Halk Dansları Topluluğu, hafta sonu Rize’ye geldi. Anadolu’nun binlerce yıllık tarihi ve kültürel mozaiğini yaptıkları halk dansları ile dünyaya sunan Anadolu Ateşi, Rize’de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Merkez Kampüs Kapalı Spor Salonunda muhteşem bir gösteriye imza atarak bu kez Rizelileri büyüledi

Dünya çapında adını duyuran ünlü dans topluluğu Anadolu Ateşi Evolution gösterisi, 3 bin kişilik RTEÜ Merkez Kampüs Kapalı Spor Salonunda sahne aldı. Rize’de kendisini izlemeye gelenleri adeta mest eden Anadolu Ateşi, çeşitli bölgelerden yüzlerce halk dansı örnekleri ve müziğinin sentezinden oluşan gösterileriyle, izleyenlerden tam not alırken uzun süre alkış aldı.

anadolu-atesi-rizeyi-yakti-1.jpg

7’den 70’e her yaştan insanın büyük bir dikkat ve hayranlıkla izlediği gösteride en çok ilgiyi horon çekti. Program sonunda Anadolu Ateşi Gösteri Grubu, salonu dolduran 3 bin kişi tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

anadolu-atesi-rizeyi-yakti-2.jpg