AnadoluJet Sabiha Gökçen’den Rize’ye Sefer Sayısını 2’ye Çıkarıyor

AnadoluJet Sabiha Gökçen’den Rize’ye Sefer Sayısını 2’ye Çıkarıyor
AnadoluJet, İstanbul Sabiha Gökçen’den Rize Artvin Havalimanı’na 13 Haziran Pazartesi gününden itibaren her gün 2 sefer düzenleyecek.

Türk Hava Yolları (THY)’nin alt markası AnadoluJet, İstanbul Sabiha Gökçen’den Rize Artvin Havalimanı’na yönelik uçuş seferlerinde düzenlemeye gitti.

Pazartesi, Perşembe, Cuma ve Cumartesi olmak üzere İstanbul’dan Rize’ye haftanın 4 günü 2 karşılıklı sefer düzenleyen AnadoluJet, 13 Haziran Pazartesi gününden itibaren Sabiha Gökçen’den Rize Artvin Havalimanı’na haftanın 7 günü karşılıklı 2 sefer gerçekleştirecek.

AnadoluJet’in sefer sayısını artırmasıyla İstanbul’dan Rize’ye her gün 6 sefer gerçekleştirilmiş olacak.

40 GÜN ÖNCE AREFE GÜNÜ DOLDU, 8 GÜNDÜR YENİ SEFER KONULMADI

Öte yandan Kurban Bayramı Arefesinde İstanbul’dan Rize’ye olan tüm uçuşların 40 gün öncesinden 1 Haziran’da dolmasına rağmen arefe günü için 8 gündür yeni sefer açılmadı. Bayram arefesinde Rize'ye gelmek isteyen vatandaşlar Trabzon Havalimanı'nı zoraki olarak kullanmaya yönlendirilerek mağdur edilmeye devam edilirken bu şekilde Trabzon Havalimanı'na gelecek uçakların Rize Artvin yolcusu ile doluluk oranlarına ulaşması sağlanıyor.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Rize Artvin Havalimanı Arefe Günü Full Çekiyor Yeni Seferler Konulmuyor

Rize Artvin Havalimanı Yolcusu Uçaklara Sığmıyor!

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
13 Yorum