Anasınıfında Saksıya Çiçek Dikim Etkinliği

Anasınıfında Saksıya Çiçek Dikim Etkinliği
Hisarcık 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi bünyesindeki anasınıfında öğrencilerin gözlem yapmalarına bu gözlemleri değerlendirmelerine imkan tanımak...

Hisarcık 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi bünyesindeki anasınıfında öğrencilerin gözlem yapmalarına bu gözlemleri değerlendirmelerine imkan tanımak amacıyla saksılara çiçek dikme etkinliği düzenlendi.

Anasınıfında öğrencilerin ilkbaharın gelişinin farkına varmaları ve yetişen çiçeklerin ve bitkilerin nasıl oluştuğunu yaparak, yaşayarak öğrenmeleri için saksıya çiçek tohumu dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Sınıf içi etkinlikte öğrencilerin dikimini yapıkları çiçeklerin bakımını yaptıklarını ve gelişimlerini gözlemlediklerini söyleyen Öğretmen Büşra Eroğlu," Öğrencilerimiz saksılara diktikleri çiçeklerin sulamasını ve muhafazasını da kendileri yaptı. Bu sayede sorumluluk duyguları gelişti. Düzenlediğimiz etkinlikte öğrencilerimiz sorumluluk aldı ve etkinliğe aktif olarak katıldı. Çiçeklerin büyümesi ile öğrencilerin gözlem yapmalarına, bu gözlemleri değerlendirmelerine imkan tanındı" dedi.

Anasınıfında Saksıya Çiçek Dikim Etkinliği

Anasınıfında Saksıya Çiçek Dikim Etkinliği

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.