Andon'da İftar Keyfi

Andon'da İftar Keyfi
Rize'de iftar keyfi çardaklarda yaşatılıyor...

Rize'nin Küçükçayır Köyü (Andon)'nde Ramazan'da iftar keyfi çardaklarda yaşatılıyor. Dileyen müşteriler çardak kenarlarında bulundurulan mangallarda yanlarında getirdikleri et, köfte, tavuk ve balıkları kendin pişir kendin ye şeklinde hazırlayıp iftarını açabiliyor.

6.20100825010211..jpg

Rize merkeze bağlı Küçükçayır Köyü (Andon)'nde iftar keyfi çardaklarda yaşatılıyor. Şehir merkezine 30 km. uzaklıkta bulunan Küçükçayır Köyü'nde Memişoğlu Dinlenme Tesisleri işletme sahibi Asaf Memişoğlu, Ramazan Ayı boyunca müşterilerini, çardaklarda ağırlarken iftar menüsünden Andon'un Meşhur Balı'nı eksik etmiyor.

cardak.jpg

Memişoğlu Dinlenme Tesisleri, bu Ramazan'da Geleneksel Rize Mutfağı'na özgü hazırlanmış leziz yemeklerini Andon'un eşsiz manzarasında sizlere sunuyor.

İftar menüsünde Asaf'ın Meşhur Sac Kavurması'nın yanısıra Rize'nin Meşhur Muhlaması'nın da yer aldığını belirten Memişoğlu Dinlenme Tesisleri işletme sahibi Asaf Memişoğlu yaptığı açıklamada, "Ramazan Ayı boyunca iftarını açık alanda nezih bir ortamda çardakta açmak isteyen müşterilerimiz için Ramazan boyunca iftar menümüzde çorba, Asaf'ın Meşhur Sac Kavurması ile Rize'mizin Meşhur Muhlaması, Ramazan'ın vazgeçilmez yemeği güveç, tereyağında alabalık, salata ve Andon'un Meşhur Balı'na yer vereceğiz." dedi.

asaf-memisoglu-rize.jpg

Tesislerinde iftarını açmak isteyen vatandaşların önceden rezervasyonda bulunmaları halinde yer sorunu yaşanmayacağını ifade eden Memişoğlu şunları kaydetti: Tesisimize olan ilgi hergeçen gün artmakta. Ramazan ayı boyunca bazı akşamlarda rezervasyon yaptırmayan müşterilerimizi aşırı yoğunluktan iftar saatinde geri göndermemek için onlara kendi masamızı verdik. Hatta bazı müşterilerimizi sandalyelerde ve ayakta iftarlarını açmak zorunda bıraktık. Bu gibi durumların bir daha yaşanmaması ve nezih bir ortamda müşterilerimizin iftarlarını açabilmeleri için 244 38 29 numaralı telefondan rezervasyon yaptırmalarını talep ediyoruz.

2.20100825010343..jpg

3.20100825010353..jpg

4.20100825010402..jpg

5.20100825010410..jpg