Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Rize'ye Geldi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Rize'ye Geldi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, başdanışmanı Servet Avcı’nın vefat eden babasının Sürmene'deki cenazesine katılmak üzere geldiği Trabzon'dan ATO Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz’ın daveti üzerine Rize’ye geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın başdanışmanı, Milliyetçi camianın usta kalemi ve Yeniçağ Gazetesi Yazarı Servet Avcı’nın dün vefat eden babası Rahmi Avcı, Trabzon'un Sürmene ilçesine bağlı Baştımar köyünde bugün toprağa verildi.

Cenaze için Trabzon’a gelen Ankara BŞB Başkanı Mansur Yavaş ve aralarında Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın da yer aldığı heyet, ATO Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz’ın davetiyle Yılmaz’ın babaocağı Rize’nin Kendirli Beldesine geldi. Burada vatandaşları birlikte selamlayan Yılmaz ve Yavaş, kahvaltı ve çay ikramının ardından cenazeye katılmak üzere Sürmene’ye gittiler.

mansur-yavas-rize-kendirlide-(1).jpg

Öte yandan Kendirli’ye takım elbiseli kıyafetle gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, havanın aşırı nemli olması nedeniyle Kendirli’de kıyafet değiştirmek zorunda kaldı ve spor kıyafet giydi.

Rahmi Avcı, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilirken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, MHP Eski İstanbul milletvekili Atila Kaya, Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Suat Başaran, Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Harun Öztürk ve Ülkü Ocaklarında il ilçe başkanlığı yapmış çok sayıda isim Servet Avcı'yı acılı gününde yalnız bırakmadı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdardoğlu’nun çelenk gönderdiği cenazeye CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz ile Ankara Ticaret Odası (ATO)’nun Rizeli Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz da katıldı. Yavaş, cenazeye omuz vererek cenazeyi taşıdı.

mansur-yavas-rize-kendirlide-(3).jpgmansur-yavas-rize-kendirlide-(4).jpgmansur-yavas-rize-kendirlide-(2).jpgmansur-yavas-rize-kendirlide-(5).jpgmansur-yavas-rize-kendirlide-(8).jpgmansur-yavas-rize-kendirlide-(9).jpgankara-buyuksehir-belediye-baskani-mansur-yavas,-basdanismani-servet-avci’nin-vefat-eden-babasinin-surmenedeki-cenazesine-katildi.jpgmansur-yavas-rize-kendirlide-(10).jpgankara-buyuksehir-belediye-baskani-mansur-yavas,-basdanismani-servet-avci’nin-vefat-eden-babasinin-surmenedeki-cenazesine-katildi-001.jpg