Ankara Kalkandereliler Derneği Kurucu Başkan Hasan Kılıçarslan Oldu

Ankara Kalkandereliler Derneği Kurucu Başkan Hasan Kılıçarslan Oldu
Ankara’da Kalkandereliler Derneği kuruldu. Derneğin Kurucu Başkanı aynı zamanda Rize Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı olan Hasan Kılıçarslan oldu.

Ankara Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürlüğünce yapılan başvurunun onaylanmasının ardından, 9 kişilik kurucu üye ile kurulan Kalkandereliler Derneğinin Başkanı Hasan Kılıçarslan, kuruluş bildirimini İl Müdürü Hayrettin İpekoğlu’ndan aldı. Derneğin Kurucu Başkanı Hasan Kılıçarslan olurken, Başkan Yardımcısı Ali İlhan Kaplan, Genel Sekreter Hakan Yılmaz, Sayman Gökhan Eyüpoğlu, Kurucu Üyeler ise İsmail Hacıoğlu, Süleyman Zeki Cengiz, Burhan Cabir Uzun, Gökmen Ay, Burcu Yıldırım Acar oldu.

BAŞKAN KILIÇARSLAN: “ANKARA’DA ÖNEMLİ BİR BOŞLUĞU DOLDURDUK”

Derneğin Kurucu Başkanı Hasan Kılıçarslan kuruluşun ardından yaptığı açıklamada, “Ankara’da yaşayan Kalkandereliler olarak bir araya geleceğimiz, faaliyet yapacağımız ve memleketimize katkı sunacağımız bir sivil toplum kuruluşunun eksikliğini yaşıyorduk. Derneğimizi kurarak önemli bir boşluğu doldurduk. Şimdi iş dünyasından, bürokrasiye önemli bir potansiyele sahip ilçemizin değerli insanlarını derneğimizde buluşturarak gönüllülük esası ile çalışacağız. Bu çalışmalarımızda, Genel Başkan Yardımcısı olduğum Rize Dernekleri Federasyonu üye dernekler ve Genel Başkanı Muammer Bostan en önemli destekçilerimiz olacak. Her şey Kalkanderemiz’e duyulan aidiyetle güzel hizmetlere vesile olmak için. Allah hayırlı eylesin inşallah” dedi.

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.