Ankara Rize Merkez Derneği'nden Minder'e Ziyaret

Ankara Rize Merkez Derneği'nden Minder'e Ziyaret
Ankara Rize Merkez Derneği heyeti, Cumhurbaşkanlığı Külliyatında Cumhurbaşkanlığı Personel Daire Başkanı Ahmet Minder'e ziyarette bulundu.

Rize Merkez Derneği Başkanı Maksut Bıyık beraberinde Başkan Yardımcısı Fahrettin Kaya, Muammer Bostan, Genel Sekreter Abdurrahman Aksu ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Arif Semih Köse, Tamer Turan ve Hasan Delal ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Personel Daire Başkanı Ahmet Minder'e ziyaret ederek hem dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi hem de Ankara'da eğitim öğretim gören Rizeli öğrencilerin sorunlarını paylaştı.

Ziyarette Rize Merkez Derneği Başkanı Maksut Bıyık yaptığı açıklamada,  Ankara'da eğitim öğretim gören Rizeli öğrencilerin gurbette çektikleri memleket özlemini ve yaşadıkları sorunları gidermek istediklerini ifade ederek, öğrenci arkadaşlara her anlamda kapılarının açık olduğunu kaydetti. Başkan Bıyık, Ankara’daki Rizeli bürokratları ziyaretlerini sürdüreceklerini ve dernek faaliyetlerini anlatacaklarını kaydetti.

Cumhurbaşkanlığı Personel Daire Başkanı Ahmet Minder ise heyettekilere, Ankara'da öğrenim gören gençlere her şekilde muhakkak destek olunması istediğini, bu tür derneklerin asıl amacının da bu olması gerektiğini ifade etti. Bu konuda yönetim kurulu üyelerine destek olacağını söyleyen Minder, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ziyaret sonunda ise Rize Merkez Derneği Başkanı Maksut Bıyık tarafından Minder’e plaket takdiminde bulunuldu.

ankara-rize-merkez-derneginden-cumhurbaskanligi-kulliyatinda-ahmet-mindere-ziyaret1.jpg