Ankara Valiliğinden Kuvvetli Yağış Uyarısı

Ankara Valiliğinden Kuvvetli Yağış Uyarısı
Ankara Valiliğinden bugün beklenen kuvvetli yağışla ilgili uyarı yapılarak, "Sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı...

Ankara Valiliğinden bugün beklenen kuvvetli yağışla ilgili uyarı yapılarak, "Sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Ankara'da 16.00-19.00 saatleri arasında kısa süreli ve yerel olmak üzere kuvvetli gök gürültülü sağanak beklenmesi üzerine Ankara Valiliği tarafından vatandaşlara yönelik uyarı açıklaması yapıldı.

Vatandaşların yaşanabilecek sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıldığı valilik mesajında, "Son meteorolojik değerlendirmelere göre; bugün 16.00-19.00 saatleri arasında Ankara'da kısa süreli ve yerel olmak üzere kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış geçişleri, yağış anında kuvvetli rüzgâr, küçük çaplı dolu yağışı beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.