Ankara Zabıtası’ndan Başkan Gökçek’e Ziyaret

Ankara Zabıtası’ndan Başkan Gökçek’e Ziyaret
Ankara Zabıta Koordinasyon Kurulu, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 189. yılı nedeniyle, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i ziyaret etti.

Ankara Zabıta Koordinasyon Kurulu, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 189. yılı nedeniyle, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i ziyaret etti.

Başkanlık Makamı'nda gerçekleşen kabulde, Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı ve Ankara Zabıta Koordinasyon Kurulu Başkanı Abdurrahman Karabudak ile ilçe zabıta müdürlerinden oluşan heyet bulundu.

Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında ziyarete gelen heyet üyeleriyle tek tek tokalaşan Başkan Gökçek, bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti.

Zabıta Dairesi Başkanı Karabudak da Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında ziyarette bulunduklarını ve Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 189. yılını kutladıklarını belirterek, "Arkadaşlarla beraber bilinçli bir toplum oluşturmak adına çalışıyoruz. İlçe zabıta müdürlerimiz de aynı hevesle Ankara ve Ankaralıya sizin de öngördüğünüz şekilde hizmet etmeye çalışıyor. Sizi ziyaret etmek bize ayrıca onur verdi" dedi.

"SİZLERİ KUTLUYORUM"

Büyükşehir ve ilçe zabıta teşkilatını bir arada görmekten duyduğu memnuniyeti anlatan Başkan Gökçek, şunları söyledi:

"Bu kadar zabıta arkadaşı bir araya getirmek, ilçeleriyle Büyükşehriyle anlaşma içerisinde olmak mükemmel bir olay. Kutluyorum tebrik ediyorum. Bu birlikteliğinizin, beraberliğinizin hangi siyasal partiden gelen belediye olursa olsun bu tarzda olmak en güzel örnek. Aslında her alanda aynı örneği görmek isteriz. Bunu ilk siz gerçekleştirdiniz. Onun için de gerçekten sizi kutluyorum, tebrik ediyorum. Beraberce hareket etmek son derece mükemmel bir olay."

Konuşmalardan sonra Karabudak tarafından Başkan Gökçek'e zabıta teşkilatının kuruluşunun 189. yılı nedeniyle özel yaptırılan zabıta şapkası, Osmanlı'dan günümüze zabıtayı gösteren üç boyutlu özel yapım tablo, Ankara Zabıta Koordinasyon Kurulu tarafından Zabıta Haftası nedeniyle bastırılan gazete ve çiçek takdim edildi.

Hediyeleri teşekkür ederek alan Başkan Gökçek, heyet ile birlikte toplu olarak fotoğraf çektirdi.

Kaynak:IHA