Ankara’da Boks Heyecanı

Ankara’da Boks Heyecanı
Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen İller Arası Karma Boks Şampiyonası, final maçlarının ardından tamamlandı.Ülkemizi Olimpiyatlarda, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında temsil etmeye aday 12...

Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen İller Arası Karma Boks Şampiyonası, final maçlarının ardından tamamlandı.

Ülkemizi Olimpiyatlarda, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında temsil etmeye aday 12 yaşından 40 yaşına kadar hem bayan hem de erkek sporcuların ringe çıktığı şampiyonada nefes kesen maçlar oynandı.

İstanbul, Ankara, Kırşehir, Yozgat ve Karabük olmak üzere 5 ilden 152 boksörün eldiven giydiği şampiyonada 26 Şubat’tan, 1 Mart 2015 Pazar gününe kadar toplam 94 müsabaka yapıldı.

Alt minik, üst minik, yıldız, genç ve büyüklerden oluşan, hem bayan hem de erkek boksörlerin ringe çıktığı şampiyonada 12 yaşından 40 yaşına kadar sporcu son gong çalana kadar mücadele etti.

En centilmen, en teknik ve en dövüşken kupalarının da sahiplerine verildiği şampiyona dereceye girenlere madalyaların takdim edilmesi ile sona erdi.