Ankara'da Görevli Rizeli Bürokratlar Rize'de Bir Araya Geldi

Ankara'da Görevli Rizeli Bürokratlar Rize'de Bir Araya Geldi
Ankara’da görev yapan Rizeli Bürokratlar, AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar’ın misafiri olarak Rize'de bir araya geldi.

Bayram dolayısıyla Rize’de bulunan Ankara’da görev yapan Rizeli bürokratlar Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek, Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Şuayip Birinci, Milli Parklar Genel Müdürü Ahmet Özyanık, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Recep Ali Er ve Adalet Bakanlığına yeni atanan daire başkanları, AK Parti AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar ile Ziraat Çay Bahçesinde bir araya  geldi.

rizeli-burokratlar-rizede-bir-araya-geldi-1.jpg

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın Ankara’dayken birlikte görev yaptığı bürokratların da yer aldığı grup Bakan Hayati Yazıcı’nın da katılımıyla birlikte akşam yemeğini yedikten sonra AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar’ın konuğu olarak Ziraat Çay Bahçesinde sohbet ederek Rize’nin sorunları, yapılması gereken yatırımları ve bu sorunlara çözüm yollarını istişare ettiler.

rizeli-burokratlar-rizede-bir-araya-geldi-2.jpg