Ankara'da katliam gibi kaza: 7 Ölü, 5 Yaralı

Ankara'da katliam gibi kaza: 7 Ölü, 5 Yaralı
Ankara’da meydana gelen trafik kazasında 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Kaza, Ankara-Konya karayolunun 40. kilometresinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, gösteri için gittikleri Van’dan Konya’ya dönmekte olan semazen grubunu taşıyan araç, karşı yönden gelen otomobille çarpıştı. Kazada, semazen grubundan 1 kişi ile diğer araçta bulunan aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti.

Kazadan yaralanan 5 kişi ise, olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

2.20120603225915.jpg

Kaza, saat 19.30 sıralarında Ankara-Konya Karayolu'nun 80'inci kilometresindeki Kulu Makas mevki'nde meydana geldi.

Konya'da bir yakınlarının düğününden Ankara'ya dönenlerin bulunduğu Yusuf Çevik yönetimindeki 06 LM 487 plakalı hafif ticari araç, Van'da gösteri yaptıktan sonra uçakla Ankara'ya gelen semazenleri taşıyan İsa Uğur yönetimindeki 42 CNZ 93 plakalı minibüsle çarpıştı. Ankara-Konya Karayolu'nun 80'inci kilometresindeki Kulu Makas mevki'nde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada demir yığını haline dönüşen ticari araçtaki aynı aileden 6 kişi ile minibüsteki 1 semazen yaşamını yitirdi. Minibüste yaralanan 5 kişi ile ise çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Kazada hafif ticari araçta bulunan 5 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, Erkan Aslan ve İsa Uğur ile minibüs yolcularından Murat Erdoğan, Serhat Biçer, Hakan Şahin, İbrahim Balatekin ve Hüseyin Gürler yaralandı.

Yaralılardan Erkan Aslan, Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

3.20120603225927.jpg