Ankara’daki Bombalı Saldırıda Şehit Olan Trabzonlu Mustafa Küçük’e Son Görev

Ankara’daki Bombalı Saldırıda Şehit Olan Trabzonlu Mustafa Küçük’e Son Görev
Ankara'da 28 kişinin ölümü, 61 kişinin yaralanması ile sonuçlanan bombalı saldırıda şehit olan Deniz Kuvvetleri personeli Mustafa Küçük'ün cenazesi bugün memleketi Trabzon'da son yolculuğuna uğurlandı.

İskenderpaşa Camisi'ndeki cenaze namazına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Okçin Akşit, Emniyet Müdürü Murat Köksal, askeri ve sivil erkan ile akrabaları katıldı.

Küçük'ü cenazesi İskenderpaşa Camisi'nde ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından Sülüklü Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ankara’daki-bombali-saldirida-sehit-olan-trabzonlu-mustafa-kucuke-son-gorev--(1).jpgankara’daki-bombali-saldirida-sehit-olan-trabzonlu-mustafa-kucuke-son-gorev--(2).jpgankara’daki-bombali-saldirida-sehit-olan-trabzonlu-mustafa-kucuke-son-gorev--(3).jpgankara’daki-bombali-saldirida-sehit-olan-trabzonlu-mustafa-kucuke-son-gorev--(4).jpg

ankara’daki-bombali-saldirida-sehit-olan-trabzonlu-mustafa-kucuke-son-gorev--(5).jpgankara’daki-bombali-saldirida-sehit-olan-trabzonlu-mustafa-kucuke-son-gorev--(6).jpg