Ankara’daki Patlamada Ölen Seyhan Yaylagül Toprağa Verildi

Ankara’daki Patlamada Ölen Seyhan Yaylagül Toprağa Verildi
Ankara'da 97 vatandaşın hayatını kaybettiği terör saldırısında ölen Malatyalı Seyhan Yaylagül'ün cenazesi Akçadağ'ın Dumuklu Mezrası'nda toprağa...

Ankara'da 97 vatandaşın hayatını kaybettiği terör saldırısında ölen Malatyalı Seyhan Yaylagül'ün cenazesi Akçadağ'ın Dumuklu Mezrası'nda toprağa verildi.

Ankara'daki canlı bomba saldırısında en çok kayıp veren illerin başında yer alan Malatya'da bugün bir cenaze daha toprağa verildi. Patlamada hayatını kaybeden Seyhan Yaylagül'ün cenazesi Elbistan'daki törenin ardından Malatya'ya getirildi. Akçadağ ilçesi Dumuklu Mezrası'ndaki cenaze törenine HDP Milletvekillerinden Nursel Aydoğan, HDP eski milletvekili Sebahat Tuncel ve HDP Malatya milletvekili adayları Aydın Erdoğan da katıldı.

Cenaze töreninde konuşan HDP Malatya 1. Sıra Milletvekili Adayı Aydın Erdoğan, "Bu kardeşlerimizin hepsi barışı istemek için Ankara'ya gittiler. Düğün havasında, halay havasında, şenlik havasında. Ama şimdi onları toprağa uğurluyoruz. Onları toprağa uğurlarken anılarının önünde saygıyla eğiliyoruz" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Seyhan Yaylagül'ün cenazesi omuzlarda taşınarak gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak:IHA