Ankara’daki Rizeli Bürokratlar Rize’de Bir Arada!

Ankara’daki Rizeli Bürokratlar Rize’de Bir Arada!
Ankara’daki Rizeliler, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a makamında ziyarette bulundu.

Ankara’da görev yapan 40’a yakın Rizeli bürokratlar Ramazan Bayramının ikinci gününde Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın ev sahipliğinde Rize’de bir araya geldi. Rizeli bürokratların buluşmasına Adalet Bakanı Kenan İpek de iştirak etti.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın makamında gerçekleşen ziyarette konuklarıyla birebir ilgilenen Başkan Kasap, Rize Belediyesi olarak yaptıkları ve yapacak oldukları çalışmalarla ilgili misafirlerine bilgi paylaşımında bulundu.

ankara’daki-rizeliler,-rize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap’i-makaminda-ziyaret-ettil-(1).jpg

Makam ziyaretinin ardından akşam yemeği ile devam eden programa Adalet Bakanı Kenan İpek, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Hakan Yağız, Rize Eski Milletvekili Abdulkadir Kart da katıldı.

Yemek sonrasında ise Rize Kalesi’ne gerçekleştirilen ziyarette Rizeli konuklara doyumsuz Rize manzarası eşliğinde çay ikramında bulunuldu.

ankara’daki-rizeliler,-rize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap’i-makaminda-ziyaret-ettil-(2).jpgankara’daki-rizeliler,-rize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap’i-makaminda-ziyaret-ettil-(3).jpgankara’daki-rizeliler,-rize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap’i-makaminda-ziyaret-ettil-(4).jpg

ankara’daki-rizeliler,-rize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap’i-makaminda-ziyaret-ettil-(5).jpgankara’daki-rizeliler,-rize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap’i-makaminda-ziyaret-ettil-(8).jpgankara’daki-rizeliler,-rize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap’i-makaminda-ziyaret-ettil-(9).jpgankara’daki-rizeliler,-rize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap’i-makaminda-ziyaret-ettil-(7).jpg