Ankaragücü, Ali Turan için Kayserispor ile anlaştı

Ankaragücü, Ali Turan için Kayserispor ile anlaştı
Ankaragücü Genel Menajeri Ender Yurtgüven, Galatasaray'a da transferi gündemi gelen Ali Turan için Kayserispor ile anlaştıklarını belirtti.

Ankaragücü Genel Menajeri Ender Yurtgüven, Galatasaray'a da transferi gündemi gelen Ali Turan için Kayserispor ile anlaştıklarını belirterek Sarı-kırmızılı savunma oyuncusuyla görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Ankaragücü Kulübü Genel Menajeri Ender Yurtgüven, Galatasaray'a transfer olması beklenen ancak Ankaragücü'nün de sürpriz bir şekilde devreye girdiği ortaya çıkan Ali Turan transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ali Turan için Kayserispor ile anlaştıklarını ifade eden Yurtgüven, "Başkanımız Ahmet Gökçek, Kayserispor Başkanıyla görüşmelerde bulundu. Görüşmeler sonucunda Kayserispor ile mutabakata vardık. Kayserispor yönetimi Ali Turan ile anlaşmamız durumunda bu transfere izin vereceğini bize bildirdi. Ali Turan ile görüşmelere başladık ancak şu ana kadar bir anlaşma sağlayamadık. Görüşmelerimiz sürüyor. Anlaşmak için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak anlaşma sağlanması zor görünüyor" dedi.

Yurtgüven Anadolu kulüplerinde forma giyen futbolcuların 3 İstanbul takımına sempati duyduğunu belirterek Ankaragücü olarak bu tabuyu yıkmak istediklerini kaydetti.

Ender Yurtgüven Ali Turan'ın transferiyle ilgili olarak sözleşmesi devam eden bir futbolcu için öncelikli olarak kulübü Kayserispor ile görüşmeyi doğru bulduklarını da söyledi.

Genel Menajer Yurtgüven sadece Ali Turan değil diğer isimlerle de transfer çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.