Ankaragücü siftah yaptı

Ankaragücü siftah yaptı
PTT 1. Lig'in 4. haftasında MKE Ankaragücü kendi sahasında ağırladığı Manisaspor ile 1-1 berabere kalarak ilk puanı ile tanıştı.

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden ama son 3 sırada yer alarak PTT 1.Lig'e düşen iki takım Ankaragücü ve Manisaspor, Ankara'da karşılaştı. Konuk takım Manisaspor, 31.dakikada Bülent Cevahir'in golüyle rakibi karşısında öne geçti. Ankaragücü bu golle 44.dakikada Mert ile cevap verdi. Bu iki gol hem ilk yarının hem de maçın skorunu belirledi.

Bu sonuçla Ankaragücü, PTT 1.Lig'deki ilk puanını kazanırken 19 maç aradan sonra lig karşılaşmalarında ilk kez mağlup olmayarak puan aldı.

Manisaspor ise PTT 1.Lig'de oynadığı 4.maçında 3.beraberliğini elde ederek puanını 6'ya yükseltti.

MKE ANKARAGÜCÜ: 1 - MANİSASPOR: 1

STAT: Ankara 19 Mayıs

HAKEMLER: Tayfur Özkan xx, Uygar Bebek xx, Nurettin Çiçek xx

MKE ANKARAGÜCÜ: Gökhan xx, Orhan xx, Aytaç xx, Ümit xx, Mehmet xx, Gökhan xx (Kaan dk. 87 x), Bilal xx, Mert xxx, Hasan xx, Serkan xx, Timur xx (Sinan dk. 71 xx)

YEDEKLER: Cihan, Metin, Teoman, Gürkan, Artun

TEKNİK DİREKTÖR: Taner Öcal

MANİSASPOR: Volkan xx, Fuchs xx, Hikmet xx, Hüseyin xx, İsmail xx, Murat xx (Tuncay dk. 82 x), Gökay (Cem dk.62 x) xx, Bekir xx, Bülent xx, Iwanski xx (Hasan Ali dk. 74 x), Kahe xx

YEDEKLER: İhsan, Zafer, Hakan, Cenk

TEKNİK DİREKTÖR: Reha Erginer

GOLLER: Bülent (dk.35) (Manisaspor), Mert (dk. 43 p)

SARI KARTLAR: Hikmet, İsmail, Hüseyin (Manisaspor)

MAÇTAN DAKİKALAR

2. dakikada gelişen Manisaspor atağında Kahe'nin kafayla indirdiği topla buluşan Iwanski'nin penaltı noktasından şutu üstten az farkla auta gitti.

35. dakikada ani gelişen Manisaspor atağında Iwanski'nin sağ kanattan vuruşu üst direkten döndü. Dönen topu tamamlayan Bülent takımı öne geçiren golü attı. 0-1

43. dakikada Fuchs'ın eline çarpan topun ardından kazanılan penaltı atışı kullanan Mert, topu ağalarla buluşturdu. 1-1

71. dakikada Gökhan'ın savunmanın arasına gönderdiği pas ile Hasan buluştu. Kaleciyle karşı karşıya kalan Hasan vuruşu auta çıktı.