Ankaraspor'un genç futbolcusu denizde boğuldu

Ankaraspor'un genç futbolcusu denizde boğuldu
Ankaraspor'un genç futbolcusu Sedat Yüce, denizde boğularak hayatını kaybetti.

Türk futbolunun acı kaybı...

Ankaraspor'da oynayan 1994 doğumlu Sedat Yüce, Alanya'da tatil yaparken, denizde boğularak hayatını kaybetti.

SEDAT YÜCE KİMDİR?

sedat-yuce-denizde-boguldu.jpg

MİLLİ TAKIM'DA OYNAMIŞTI

Futbola Amasya'da başlayan ve daha sonra Samsunspor'un altyapısında futbol hayatını sürdüren genç futbolcu, son olarak Ankaraspor'a gitmişti. Sedat Yüce, 2013 Akdeniz Olimpiyatları'nda, U19 Milli Takımı'nda da forma giymişti.

Ankaraspor Kulübü Menajeri Ender Yurtgüven yaptığı açıklamada, "Maalesef bu üzücü haberi saat 16.00 civarında aldık. Henüz kendisine ulaşamadık. Araştırmalar devam ediyor. Biz de şu anda yola çıktık, Alanya'ya gidiyoruz. İnşallah iyi bir haber alırız' dedi.

TFF'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) resmi internet sitesinden yayımlanan baş sağlığı mesajında, “Milli futbolcumuz Sedat Yüce'nin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Ankaraspor'un bu sezon Keçiörengücü'nde kiralık oynayan 1994 doğumlu futbolcusu Sedat Yüce, Akdeniz Oyunları'nda 3 defa U19 Milli Takım forması giymişti. Merhum Sedat Yüce'ye Allah'tan rahmet, kederli ailesi, yakınları, Ankaraspor ve Keçiörengücü camiasına başsağlığı dileriz” denildi.

Bu arada Sedat Yüce, en son 2 Haziran'da tatil yaptığı Antalya'nın Alanya ilçesinden attığı tweet'te "Alanya yanıyor" ifadesini kullanmıştı.