Anne Hasreti Yollara Düşürdü

Anne Hasreti Yollara Düşürdü
Hüseyin Baycur isimli genç, annesini bulabilmek için yollara düştü.

Hüseyin Baycur isimli genç, annesini bulabilmek için yollara düştü. İzmir'in Torbalı ilçesinde yaşayan genç adam yıllardır farklı illerde aradığı annesinin izini bu sefer Manisa'da arıyor.

Hiç görmediği annesini bulmak için yollara düşen Hüseyin Baycur'un dramı yürek burktu. 24 yaşındaki Hüseyin Baycur anne ve babasının kendisi 1 yaşındayken boşanmasının ardından bir daha göremediği annesinin izini bulabilmek için İzmir'in Torbalı ilçesinden Manisa'ya geldi. Anne ve babasının boşanmasının ardından babasının başka biriyle evlenmesiyle üvey anne elinde eziyet çektiğini ve babasının evden kovmasının ardından 11 yaşından beri Torbalı'daki amcasının evinde kalmaya başladığını söyleyen Baycur, yıllardır anne hasreti çekiyor. Anne hasretini giderebilmek için şehir şehir dolaşan ancak annesine ait hiçbir ize rastlayamayan Baycur, Fatma Sevil isimli annesinin bulunması için yetkililerden yardım istedi.

Baycur, "Annemi arıyorum ama bulamıyorum. 24 yaşındayım. İki kız kardeşim var onlar da Torbalı'da. Onlar evlenince tek başıma kaldım amcamın yanında. Kimse annemin nerede olduğunu söylemiyor. Amcam da söylemiyor. Torbalı'da herkes bana babalık yapıyor, yardımcı oluyor ama annemi bulamıyoruz" dedi.

Anne ve babasının kavga sonucu ayrıldığını kaydeden Baycur, "Annem ve babam şiddetli geçimsizlik yüzünden boşanmış. Babam amcasının kızıyla evlendi. Annem de başka bir adamla evlenmiş. Annemin yeni eşinden 4 çocuğu varmış. Annemi bulmaya geldim. Burada nerede kalacağım bilmiyorum. Boyacılık yaparak geçiniyorum. Amcamın yanında kalıyorum onlar da benim paramı yiyorlar. Bir amcamda Manisa'da oturuyor onun için Manisa'ya geldim. O amcam da yardımcı olmadı. Dayımı aradım, "Dayı bana yardımcı olur musun. Ben Fatma'nın oğluyum" dedim. O da bana yardımcı olmadı. Dayım beni istemiyor. Annem de beni arıyor, ben annemi annem beni arıyor. Birbirimizi bulamadık. Bebek yaşındayken bir yaşındayken beni bırakıp gitti o. Dayımın numarasını da amcam verdi. "Bu senin dayın numarası" dedi. Dayım bana "Sen Fatma'nın oğlu değilsin" dedi. Annemin nerede olduğunu söylemiyorlar" şeklinde konuşarak annesini bulmak için yardım istedi.

Anne Hasreti Yollara Düşürdü

Anne Hasreti Yollara Düşürdü

Kaynak:IHA