Anne Ve Anne Adaylarına Doğru Emzirme Eğitimi

Anne Ve Anne Adaylarına Doğru Emzirme Eğitimi
Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi personeli, 1-7 Ekim Emzirme Haftası çerçevesinde annelere doğru emzirme yöntemlerini hem hastanede...

Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi personeli, 1-7 Ekim Emzirme Haftası çerçevesinde annelere doğru emzirme yöntemlerini hem hastanede hem de ev ziyaretlerinde gösterdi.

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi tarafından hastane girişine konulan stantta, 1-7 Ekim Emzirme Haftası çerçevesinde hastaneye gelen anne ve adaylarına doğru emzirme yöntemleri ile emzirmenin önemi hakkında eğitim verildi. Yakın zamanda anne olan laktasyon hemşiresi Sevda Kaygalar Atabey ve emzirme danışmanı Aslı Esen ise ev ziyaretlerinde bulunularak anne ile adaylara, emzirme destek eğitimleri verdi.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.