Annesini döve döve öldürdü!

Annesini döve döve öldürdü!
Mersin'de şizofreni hastası bir genç, annesini döverek öldürdü. Annesinin cesedi ile bir gece aynı evde kalan zanlı, ertesi gün ağabeyini arayarak cinayeti itiraf etti.

Edinilen bilgiye göre olay, Akbelen Mahallesi Konutevler 1196 Ada 12. Blok 3. katta meydana geldi. İddiaya göre şizofreni hastası K.A. (28), birlikte yaşadığı annesi Kiraz A.'yı (67) henüz bilinmeyen bir nedenle döverek öldürdü. Annesinin cesedini oturma odasındaki koltuğun üzerine yatıran ve üstünü de battaniye ile örten zanlı, geceyi evde geçirdi. Zanlı K.A., bugün öğle saatlerinde ağabeyi A.A.'yı telefonla arayarak annesini öldürdüğünü söyledi.

Bunun üzerine eve gelen A.A., annesinin cesediyle karşılaştı. Gördüğü manzara karşısında çılgına dönen A.A. ve yakınları, zanlıyı olay yerinde linç etmek istedi. Zanlı K.A., daha sonra olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. Cinayet masası ekiplerinin, evde yaptığı ilk incelemede, Kiraz A.'nın dövülerek öldürüldüğü belirlenirken, kesin ölüm nedeninin yapılan otopsi sonucu tespit edileceği açıklandı.

annesini-doverek-oldurdu-1.jpg

Bu arada yaşlı kadının yakınları, şizofreni hastası K.A.'nın annesini sık sık dövdüğünü, yaşlı kadının bu nedenle bir süredir diğer çocuklarının yanında kaldığını söyledi. Olay günü Kiraz A.'nın oğluna yemek yapmak için tekrar eve geldiğini belirten yakınları, akşam evden bazı sesler duyduklarını, bunun üzerine polisi aradıklarını ancak gelen ekiplerin kapıyı açan olmayınca geri döndüğünü ileri sürdü. Komşuları ise zanlının birkaç saat önce marketten tavuk alarak evde yediğini gördüklerini iddia etti.

Polis, cinayetle ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.