Annesini öldürüp hergün etini yedi

Annesini öldürüp hergün etini yedi
Tüm parasını kumar ve içkiye yatıran cani evlat önce annesini öldürdü sonra cesedini hergün parça parça kesip yedi.

Rusya'da Sergey Gavrilov (27), alkol parası vermeyen annesini (55) öldürüp parçalara ayırdıktan sonra yedi.

Annesinin etinden bir ay boyunca çorba ve makarna yapan Gavrilov, mahkemede “Eti çok sevmedim. Çok yağlıymış. Ama çok açtım ve yemek zorunda kaldım” diye kendisini savundu.

Rusya’nın Samara kentinde Sergey Gavrilov (27), tüm parasını içki ve kumarda harcadı. Parası kalmayınca annesine giderek para istedi. Ama anne Lubov, emekli maaşını vermeyi reddedince kadını öldürdü. Cesedini balkona koyup üstünü halıyla örttü. Parasızlıktan aç kalan adam bu sefer bir ay boyunca parça parça annesini yedi.

Polis kokudan şüphelendi

Polis koku nedeniyle zorla girdiği evde bacakları kesilmiş bir cesetle karşılaştı. Polis yaptığı araştırma sonucu bacakların Gavrilov tarafından yendiğini ortaya çıkardı. Gavriov ifadesinde hergün annesinin cesedinden bir parça keserek makarna sosu eşliğinde yediğini ancak et çok yağlı olduğu için beğenmediğini söyledi.

Gavrilov yargıca “Açlıktan ölecektim. Bir şeyler yemeliydim” dedi. Yargıç da “beslenmeye ihtiyacı vardı” diye cezayı hafifletti. 5 yıl cezası olan yamyamlıktan suçlu bulunmayan Rus sadece cinayetten 14 yıl aldı.