Antalya’da Rize’yi Çaykur Ortaokulu Spor Kulübü Temsil Edecek

Antalya’da Rize’yi Çaykur Ortaokulu Spor Kulübü Temsil Edecek
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş'ın talimatlarıyla okullarda kurulan spor kulüplerinden olan Çaykur Ortaokulu Spor Kulübü, Minikler Hentbol Kulüpler Arası Şampiyonası'nda 1. olarak Türkiye Şampiyonası'nda Rize’yi temsil etme hakkı kazandı

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş'ın talimatıyla okullarda kurulan spor kulüplerinden müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Rize'de ilk defa kurulan hentbol branşı kulüplerinden Çaykur Ortaokulu Spor Kulübü, şampiyonluk kürsüsüne çıkarak büyük bir başarıya imza attı!

Çaykur Ortaokulu Spor Kulübü, 15-16 Mayıs 2024 tarihlerinde Rize'de gerçekleştirilen Minikler Hentbol Kulüpler Arası Şampiyonası'nda birinci olarak Antalya'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'nda Rize’yi temsil etme hakkı kazandı.

Bu olağanüstü başarıdan dolayı Rize Valiliği bir mesaj yayımlayarak Çaykur Ortaokulu Spor Kulübü'nü ve emeği geçen tüm sporcuları, antrenörleri ve yöneticileri tebrik etti.

caykur-ortaokulu-spor-kulubu-3.jpg

caykur-ortaokulu-spor-kulubu-1.jpg

caykur-ortaokulu-spor-kulubu-2.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.